Easy software

Doiteasy richt zich op het bouwen van applicaties voor kleine en middelgrote organisaties. Dankzij onze ervaring (vanaf 1990) kunnen wij gebruiksvriendelijke, betrouwbare en betaalbare MS Windows applicaties bouwen.

Wij onderscheiden ons vooral door het maken van software met de volgende eigenschappen:

• Intuïtief Eenduidig en Prettig vormgegeven
• Open uitwisseling MS Office, Kamer van Koophandel
• Stabiel SQL Firebird opslag, geteste bouwstenen

Hiermee wordt administreren een stuk prettiger! U bent zeer snel in staat een kwalitatief hoogwaardig systeem op te zetten dat overzichtelijk veel informatie biedt.

Al deze facetten vind u snel terug in onze software. Het beste wordt dit duidelijk door een demoversie van ons relatie management pakket (MijnTaken) te downloaden.

In ca. 10 minuten kunt u zelf beoordelen hoe gebruikersvriendelijk en effectief ons informatiesysteem kan worden ingezet. MijnTaken vormt een zeer stevige basis die naar wens kan worden uitgebreid.

Wij wensen u veel plezier, gebruikersgemak en veel succes, mede met behulp van onze software.

Het softwareteam

Eenvoudig

Robuust

Elegant

Installeer en begin. In enkele minuten klantgegevens als vanzelf onderhouden. Gemaakt vanuit de praktijk met geteste modules en met een standaard database. De vormgeving is rustgevend en intuïtief. Helpschermen zijn overbodig.

Afspraken worden niet vergeten. De agenda geeft overzicht van hetgeen U en uw collega’s te doen staat.

De gegevens zijn opgeslagen in Firebird SQL. Dat is een veilig idee, deze standaard is bewezen krachtig en U blijft onafhankelijk.

Lettertype en schermgrootte kunnen per gebuiker worden ingesteld. Schermbeveiliging is geen probleem.